Karriere

parallax background

VI SER ETTER DEG MED

VINNERVILJE

Muligheter

Alpha Salg & Ledelse samarbeider med flere forskjellige klienter med ulike behov. Arbeidsoppgavene blir derfor variert og spennende som gjør at vi trenger personer med forkjellige bakgrunner og kvalifikasjoner.


home_jet_list2

Salgskonsulenter

Vi har salgskonsulenter som jobber med møtebooking, direktesalg og kundeoppfølgning rettet mot privat- og bedriftsmarkedet.

home_jet_list2

Ledere og konsulenter

Gode ledere er viktig for at en bedrift skal lykkes med sine målsetninger. Derfor jobber vi hardt for å utvikle salgskonsulentene med lederspirer til å bli en god leder, samtidig som vi er på utkikk etter erfarne ledere.
Ring oss for å høre mer om dine muligheter

+47 97 92 62 55

Send oss din søknad og cv

rekruttering@alphasalg.no

Verdier

Selv om vi er lidenskapelig opptatt av resultater er det viktig for oss å arbeide riktig. Profesjonell og oppriktig håndtering av kunden fører til trofaste kunder og verdifulle anbefalinger.


home_jet_list2

Vinnervilje

Vår jobb er å øke resultatene til våre klienter, dermed blir en av de viktigste egenskapene vi har, vinnervilje. For å lykkes må du være proaktiv, målrettet og ha stor arbeidskapasitet.

home_jet_list2

Gode holdninger

For oss er det viktig at vi handler oppriktig ovenfor oppdragsgivere, deres kunder og våre kollegaer. Gode holdninger bidrar til et godt arbeidsmiljø, effektivt teamarbeid og skaper varige resultater.

home_jet_list2

Kunnskapstørst

For å lykkes er det viktig å være nysgjerrig og lærevillig. Er du sulten på mer kunnskap og verdifull erfaring?

home_jet_list2

Kundefokus

Produktet vårt er å gjøre kunden fornøyd slik at det blir et verdifullt samarbeid.
Ring oss for å høre mer om dine muligheter

+47 97 92 62 55

Send oss din søknad og cv

rekruttering@alphasalg.no